Hirdetés

Az új Tomb Raider-játék fejlesztőinél fog dolgozni Jeff Ross, a Days Gone egykori rendezője

|

Jeff Ross 2020 végén hagyta ott a Bend Studio csapatát, most pedig Twitteren jelentette be új munkahelyét.

Hirdetés

Jeff Ross (nem a komikus) kapcsán az elmúlt időszakban leginkább olyan híreket lehetett olvasni, miszerint a Days Gone rendezője végtelenül csalódott amiatt, ahogy a Sony a játékkal bánt, illetve persze a folytatás azonnali elvetését is sérelmezte a szakember. Ő, valamint John Garvin író mindezek következtében 2020 decembere során dobbantottak, otthagyták a Bend Studio kötelékét. Ross közel 15 évet töltött el a Bendnél.

Ezt követően a NetherRealm Studioshoz szerződött, ahol Design Manager pozícióban tevékenykedett egészen 2021 júniusáig. Most pedig kiderült, hogy idén február óta a Crystal Dynamics csapatát erősíti, mint Design Director.

Hirdetés

Ez már csak azért is nagyon izgalmas, mert tegnap kiderült, hogy a Crystal Dynamics már a következő Tomb Raider-játékon dolgozik, ami Unreal Engine 5-ös motorra fog váltani. Ross további részleteket nem osztott meg, így azt sem tudjuk, egészen pontosan milyen projekten dolgozik, de eléggé meglepődnénk, ha ez nem pont az új Tomb Raider lenne.

A Crystal Dynamics egyébként jó pár pozícióra keres még jelentkezőket, Ross ezeket az álláslehetőségeket is bedobta az alábbi tweetnél. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)