Hirdetés

Az új Batman film szépen termeli a pénzt

|

Gotham búskomor őrzőjét imádja a közönség, Matt Reeves Batmanje hatalmas sikert aratott.

Hirdetés

Az valószínűleg senkit nem lepett meg, hogy a The Batman nagyon népszerű lett a mozitermekben, de arra csak kevesek számítottak, hogy mekkora is lesz a siker valójában (Csirke mondjuk számított rá, mivel imádta a filmet a sajtóvetítésen). Miközben a szórakoztatóipar a jövőjét keresi a COVID-19 utáni világban, addig Gotham megmentője nyomtatja a pénzt. 

A legfrissebb adatok szerint Matt Reeves produkciója már 505,8 millió dollárt termelt világszerte, amivel a pandémia időszakának negyedik legsikeresebb filmjévé vált.

Hirdetés

A Batman már a második hetében uralta a jegyeladási listákat, de több héttel később sem hagyta el a lendületét. Ugyan a film megosztotta a kritikusokat, a közönség nagy része imádta az egész filmet, és láthatóan a lelkesedés még most is kitart a nemzetközi piacon.

Ez ugyan nem az Batman, akit a Zack Snyder univerzumban megismertünk, de ettől még nem haragudnánk, ha Robert lovagjának kalandjai folytatódnának majd valamilyen formában. Ti hogy vagytok ezzel?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)