Hirdetés

A Rainbow Six: Siege fejlesztőivel indít új stúdiót az Amazon Games

|

Olyan embereket szerzett meg magának az Amazon, akiknek kulcsfontosságú szerepe volt a Rainbow Six: Siege megalkotásában.

Hirdetés

Összesen négy fejlesztőcsapat van jelenleg az Amazon Games ernyője alatt, melyek különböző, még be nem jelentett projekteken dolgoznak, illetve a New World című MMO-n, ami várhatóan idén augusztusban jelenik meg. Eddig nem sokat tudtak felmutatni, de talán majd most sikerül bebizonyítaniuk, hogy van értelme önteni a pénzt beléjük.

Montréalban nyitotta meg új irodáját a cég, mely saját ötleten alapuló, többjátékos AAA játékok fejlesztésével fog foglalkozni. Természetesen várják az új munkatársakat, de a vezetőséget tapasztalt szakemberekkel töltötték fel.

Hirdetés

A produkciós vezető Luc Bouchard, a kreatív vezető Xavier Marquis, a termékmenedzser Alexandre Remy, a tartalmi vezető pedig Romain Rimokh lesz - ők mind a Rainbow Six: Siege-en dolgoztak korábban, több mint 8 év tapasztalatát fogják most tudni hasznosítani. Mivel ezt az Amazon maga is kiemelte a sajtóközleményben, nem lepődnénk meg, ha egy taktikai lövöldözős játék fejlesztésével bízták volna meg őket; nehéz lesz felvenniük a harcot a Siege-dzsel, de nem reménytelen a helyzet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)