Hirdetés

Ötperces trailert kapott az Indiana Jones and the Great Circle

|

Dr. Jones új kalandjából egy hosszabb darabkát láthattunk az Xbox Games Showcase alatt.

Hirdetés

Az Xbox Games Showcase rengeteg izgalmas projektet mutatott be, és alapvetően több nagyobb pillanatnak is örülhettünk. Az egyik kockázatosabb cím azonban az Indiana Jones and the Great Circle, amit ugyan a neve biztosan el fog adni, de az ifjú Harrison Ford arcberendezésénél több fog kelleni a kritikai elismeréshez. Egyelőre szerencsére úgy tűnik, hogy nincs mitől tartanunk.

Hirdetés

A streamben bemutatott ötperces darabka egy tipikus Indiana Jones kalandot vetített előre, annak minden mókás elemével. Valódi játékmenetből csak kevéske jutott nekünk (és az is leginkább a trailer végére maradt), de egyelőre tetszik, amit láttunk.

Pontos megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk, de annyi biztosnak tűnik, hogy az Indiana Jones and the Great Circle valamikor 2024-ben fog megjelenni PC-re és Xbox Series X/S-re. A játék természetesen azonnal elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)