Hirdetés

Válts olcsón legális Windowsra és Office-ra, hogy minden gördülékenyen menjen!

|

Játékok, munka, kikapcsolódás - akármelyikre is használod a géped, sokat segít, ha a legfrissebb, legális operációs rendszer fut rajta.

Szeretett PC-d frissítésre szorul? Akár egy régebbi modellről, akár egy felújított laptopról van szó (akár ezzel is tehetsz a környezetvédelemért!), ha a jelenlegi készüléked nem rendelkezik a hatékonysághoz szükséges eszközökkel vagy operációs rendszerrel, valószínűleg elkelne egy kis segítség. Általában drága a laptop felújítása, de most van egy tökéletes (és olcsó!) megoldás.

A Godeal24 Special Sale lehetőséget ad arra, hogy olcsón hozzájuss a Microsoft Office-hoz és a Windowshoz. Ha 2024-ben szeretnél hatékonyabban gépezni, itt a remek lehetőség, mert most mindössze 25,25€-ért (299€ helyett) biztosíthatod be magadnak a Microsoft Office Professional 2021 élethosszig tartó licencét. Az egyszeri vásárlással elérheted a PowerPoint továbbfejlesztett prezentációs eszközeit, az Excel erőteljesebb elemzési lehetőségeit, a Word könnyen használható sablonjait és még sok mást!

Hirdetés

Microsoft Office az eredeti árnál 90%-kal olcsóbban!

Ha saját PC-t tervezel építeni, vagy le szeretnéd cserélni az operációs rendszered, akkor érdemes fontolóra venned ezt a Windows 11 Pro ajánlatot. Korlátozott ideig mindössze 13,25€-ért (199€ helyett) vásárolhatsz Windows 11 Professional licencet. A Windows 11 Pro a legtöbbet hozza ki a számítógépedből, és egy új szintre emeli a termelékenységet, a biztonságot és még sok mást. A játékosok a DirectX 12 Ultimate előnyeit is kihasználhatják a hardverek jobb optimalizálása érdekében, miközben a legújabb játékokkal játszanak.

Eredeti Windows kulcsok már 6,82€-tól

Csomagok 62% kedvezménnyel! (kuponkód: GG62)

Vásárolj nagy mennyiségben, verhetetlen áron! 

50% kedvezmény Windowsra! (kuponkód: GG50)

Még több PC-s eszköz a legjobb áron!

A Godeal24-lel sok időt és pénzt takaríthatsz meg a kedvezményes Microsoft-licencekkel, a főbb IT-biztonsági szoftverekkel és más számítógépes eszközökkel. Windows operációs rendszert és MS Office-t verhetetlen áron szerezhetsz be. Tapasztald meg a problémamentes vásárlást a Godeal24 digitális szállításával, amely a vásárlást követő másodperceken belül közvetlenül az e-mail címedre küldi a szoftvereket. Ráadásul a TrustPilot 98%-os Kiváló minősítésével és a 24/7 szakértői technikai támogatással biztos lehetsz a megvásárolt termék hitelességében.

Az ajánlat nem a GS, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)