Hirdetés

Így válthatsz pár ezer forintért legális Windows 10/11-re és Office programokra

|

Sem előfizetési díjat, sem súlyos tízezreket nem kell fizetned.

A számítógép munkára és szórakozásra is hasznos, és nem számít, hogy alapvető feladatokat végzel-e vagy egy vállalkozást irányítasz, előbb-utóbb szükséged lesz egy irodai programcsomagra, ha írni, lektorálni, számításokat végezni vagy prezentációt készíteni szeretnél. A Word, az Excel és a PowerPoint a legelterjedtebbek, de az Office 365 előfizetés kifizetése nem biztos, hogy a legjobb opció mindenki számára. Szerencsére a Keysfan Mid-Year Promotion keretében mindössze 27,75€-ért (hivatalos ár: 299€) szerezheted meg a Microsoft Office Professional 2021 élethosszig tartó licencét. Az MS Office 2021 tartalmazza az olyan alapvető programokat, mint a Word és az Excel, valamint az Outlook, az Access, a Publisher és a OneNote. Ez egy egyszeri vásárlás, ami azt jelenti, hogy nincs előfizetés vagy ismétlődő díj. Azonnali hozzáférést kapsz az Office licenckulcsához a letöltéshez és telepítéshez. Ha nincs szükséged az Office legújabb verziójára, az MS Office Professional 2019 kedvezőbb ajánlatot is kínál, mindössze 19,99€-ért. Növeld termelékenységed a Microsoft Office segítségével már most!

Hirdetés

Microsoft Office már akár 15€-tól!

 A Windows 11 Professional élethosszig tartó hozzáférését mindössze 13,45€-ért (199€ helyett) szerezheted meg a Keysfan oldalán. A Windows 11 Pro a megszokott kezelőfelületet mesterséges intelligenciával egészíti ki, így magas produktivitást biztosít. A játékosok is nyerhetnek a Windows 11 Pro-val. A DirectStorage technológiával gyorsabb betöltési időket tesz lehetővé, és az Auto HDR-nek köszönhetően még a játékok vizuális megjelenítését is képes automatikusan javítani. Akár alkalmi felhasználó, akár dolgozó szakember vagy, a Windows 11 Pro segítségével zökkenőmentesebbé teheted a felhasználói élményt.

Windows kulcsok már 6€-tól!

Spórolj többet a 62%-os akciós csomagokkal! (Kuponkód: BKS62)

50% kedvezmény a Windows és az Office további változataira (kuponkód: BKS50)

Nagy tételek vállalatoknak!

Hasznos szoftverek

A Keysfan évek óta működik, és kiemelkedő szolgáltatást nyújt a vásárlóknak. A vásárlási folyamat egyszerű, befejezése után e-mailben érkezik meg az aktivációs kód részletes beváltási információk kíséretében, pár percen belül. Az ügyfélszolgálat 24/7-ben rendelkezésre áll bármilyen kérdés esetén.

Az ajánlat nem a GS, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)