Hirdetés

A szereplőkkel együtt beszéljük ki A híd első három részét - tarts velünk!

|

Hamarosan indul az HBO Max új reality sorozata, aminek első három részét Fekete Mikivel és Varga Ádámmal tárgyaljuk ki!

Augusztus 11-én startol az HBO Max új, magyar gyártású reality sorozata, A híd, melynek három hullámban érkező részeit augusztus 14-étől hétfő esténként Kaci és Csirke élő adásban beszéli ki, és a beszélgetésbe ti is becsatlakozhattok. Az első adás során ráadásul vendégeik is lesznek: a reality két versenyzője, Fekete Miki profi erőember, illetve videós és aktív streamer, valamint Varga Ádám, A besúgó és sok más közkedvelt produkció színésze is csatlakozik a srácokhoz.

Maga A híd egy igazán különleges műsor, ahogy ezt olvashattátok már a pilotról készült cikkünkben is. Műfaját tekintve realityről van szó, de senki se gondoljon tucat valóságshow-kra, itt értelmes, sőt érzelmes emberek küzdenek együtt, egy meglehetősen izgalmas cél érdekében: Romániában, a Beliș-tó partján kapják meg a feladatot, miszerint egy 250 méteres hidat építve, mindössze 18 nap alatt el kell jutniuk a tó közepére kihelyezett ládához, amiben 30 millió forint lapul.

Hirdetés

A híd első három részét augusztus 11-től kezdve tudjátok megnézni majd az HBO Maxon (a maradék négyet pedig kettessével, egy hét eltéréssel), nem sokkal később, augusztus 14-én, 18:00-kor pedig már jön is a GameStar és az HBO közös, élő kibeszélő műsora. 

Fekete Mikivel és Varga Ádámmal kiegészülve várunk benneteket, hogy együtt beszéljük ki a látottakat. És higgyétek el, bőven lesz miről beszélgetnünk. 

A híd második és harmadik kibeszélő műsora augusztus 21-én és 28-án vár majd benneteket, ugyancsak a GameStar Hungary YouTube-csatornán.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)