Hirdetés

PlayStation Vita - több mint 100 címet hoz 2013

|

A Sony nem bízza a véletlenre a dolgot, az év további részében több mint száz címet várhatunk Vitára.

Hirdetés

Az IGN-nek adott interjújában a PlayStation igazgatója, Don Mesa minden szempontból körüljárta a PlayStation Vita helyzetét. Tisztában van azzal, hogy sokakban negatív benyomást keltett a kézi konzol az elején, de azóta pont csak arról nincs elég szó, hogyan éreznek a tulajdonosok, akik megvették a gépet.

Egy Sony felméréssel példálózott, ami kimutatta, hogy a Vita felhasználók 86%-a elégedett a termékkel és 90 százalékuk hetente legalább egyszer – vagy többször – használja azt, átlagban heti 18,7 órát töltenek vele. Éppen ezért Mesa a felhozatal bővítésében látja a jövőt, így a már bejelentett címek mellett (például Hotline Miami, Thomas Was Alone, Lone Survivor és Frozen Synapse) nagyobb halak is a horogra akadnak majd, mint a többi platformon zseniálisan teljesítő The Walking Dead.

A közelgő, több mint 100 cím egyike csupán a Telltale Games üdvöskéje, de a fejlesztők a The Walking Dead második évada mellett a PS Vita verziót sem hanyagolják el. Pontos árról, megjelenésről még nem beszélhetünk, illetve azt sem tudtuk meg, hogy az átirat hű marad-e az epizodikus felépítéshez. A Sony Worldwide Studios sem tétlenkedik, hiszen olyan PlayStation Vita címeken dolgoznak, amelyek ígéretük szerint érdekesek és innovatívak lesznek - persze még nem beszélhetnek róla. Nagyon várjuk a bejelentéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)