Hirdetés

PlayIT - nem dumálunk, mutatjuk

|

A manapság trendi infografika azért is jó dolog, mert például igen könnyen kivehető belőle, ha valami sikeres. A PlayIT az.

Hirdetés

Nem nagyon csináltunk mi sem titkot abból, hogy a decemberi PlayIT Show keretében az egész GameStar Metál életérzést nagyon csíptük. Nem csoda, hogy rá vagyunk már kattanva a következő lehetőségre, amikor találkozhatunk veletek egy ilyen hatalmas rendezvény keretében.

Április 26-án ismét PlayIT, meg is kérdeztük a szervezőket, hogy áll a helyzet, és már most elképesztően nagy az érdeklődés, fogynak a jegyek, mintha nem lenne holnap. Ennek kapcsán kaptunk is egy szép infografikát arról, hogyan is nőtte ki magát a rendezvény (a legutóbbi névváltoztatástól számítva persze), mi pedig cukik vagyunk, bemutatjuk. Szóval lehet sok dolgon vitatkozni, mindig van hova fejlődni, de a számok azt mutatják, hogy egyre komolyabb rendezvényről van szó, és jó látni, hogy ennyi gamer mozgósítható Magyarországon is.

Ti ott lesztek velünk áprilisban is?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)