Hirdetés

Próbáld ki a legmenőbb Hama uRage cuccokat!

|

A PlayIT-en 36 gamer PC várta a látogatókat, hogy élesben is kipróbálhassák a kiegészítőket, amiket természetesen azonnal haza is vihettek kedvezményes áron.

Hirdetés

A PlayIT Show-n ezúttal is rengeteg izgalmas program várta ma hazai gamereket. Mi egy E-sport Alkalmassági Tesztlaborral készültünk, de nem kell ahhoz e-sportolónak lenni, hogy az ember minőségi kiegészítőket használjon.

A Hama uRage cuccok már sokatoknak ismerősek lehetnek, a PlayIT-en 36 játékállomásnál pörögtek egész nap olyan népszerű játékok, mint a Fortnite, a PUBG, a Minecraft, a CS:GO, vagy épp a Hearthstone. Ezeken a gépeken ki lehetett próbálni, hogy mit bírnak a legújabb uRage egerek, billentyűzetek és fejhallgatók. 

Olyan érdekes újdonságok is kint voltak, mint a cserélhető fedlapú, teljesen egyedi festésű uRage Morph, vagy épp a fémvázas MorphMouse2, ami pontosan akkorára méretezhető, amekkorára szeretnétek. Mindezt az 576 Kbyte standjánál akciósan lehetett megvásárolni.

Ráadásként a Hama minden vásárlás mellé egy UV-szűrős uRage napszemüveget adott. Látogassatok ki a következő PlayIT-re is, hátha újra találkozhattok a termékekkel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)