Hirdetés

Verekedés lett egy Pokémon GO-s edzőteremért folytatott harcból

|

Egy 75 éves apuka börtönbüntetést, a fia bírságot kapott, az áldozat pedig komoly sérülésekkel távozott.

Hirdetés

Amikor naponta több millió Pokémon edző próbál a világ legjobbja lenni, akkor bizony elszabadulnak az érzelmek. Ez történt 2018-ban is, a Kirkwood Parkban, ahol az akkor 71 éves Robert Matteuzzi és a 31 éves Angelo Matteuzzi harcoltak egy edzőteremért.

A rendőrségi jelentés szerint a két férfi játék közben összevesztek egy harmadik féllel, akit csak "Sammy the Bull" néven emlegetnek. Az apa-fia páros és Sammy két különböző csapatba tartoztak. Itt már sejthetitek, hogy merre tart a történet.

Hirdetés

Sammy vallomása szerint az ifjabb Matteuzzi indította verekedést, aki megütötte őt, minek következtében egyenesen a park tavába eset. Az idősebb Matteuzzi utána ugrott, és beszállt a verekedésbe.

Egy arra járó személy felvette az atrocitást: a két Matteuzzi többször is megütötte az áldozatot, és az egyikőjük lenyomta őt a víz alá. A bunyót egy másik járókelő oszlatta szét, de Sammy the Bull addigra már komoly sérüléseket szenvedett el.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A vallomásokból később kiderült, hogy az apuka nyomta le Sammy fejét a víz alá, amit a következővel magyarázott:

"Én csak le akartam csapni a srácot, de amikor 71 évesen fejbe vágnak, akkor onnantól már nem tudod, hogy mit csinálsz."

Angelo is megsérült egyébként, aki egy hiányzó foggal és bedagadt ököllel hagyta el a helyszínt. Ettől függetlenül még bűnösnek ítéltettek: Robert három nap börtönt is kapott a pénzbüntetés tetejébe, míg fiát bírsággal sújtották.

Megvan az oka annak, hogy az animében is csak pokémonok harcolnak: ők rendben lesznek egy gyógyító spré után. Az embereknek ez nem opció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)