Hirdetés

Új platformra látogat a Frostpunk

|

Az utóbbi évek egyik legütősebb városépítős játéka vadonatúj verzióban tér vissza.

Hirdetés

Még 2018-ban dobta piacra a 11 bit studios a Frostpunk című játékát, ami egy alternatív 19. századba kalauzol el minket, és egy nem éppen ideális körülmények között tengődő várost kell menedzselnünk.

A fagyos kalandokat kínáló alkotás nemcsak a játékosokat, de a szakmát is eléggé lenyűgözte, így nem csoda, hogy több díjat is bezsebelt a megjelenése óta, ráadásul úgy tűnik, hogy nem olyan sokára új formában találkozhatunk a jól megszokott játékmenettel.

Hirdetés

A 11 bit studios partnerséget kötött a NetEase Games csapatával, és közösen hozzák el nekünk a Frostpunk: Rise of City nevű játékot, ami ez eredeti alkotás mobilos kiadása lesz. Az ígéretek szerint visszaköszönnek a mobilos verzióban is a játékra jellemző elemek, de új, egyedi funkciókra is számíthatunk. Ilyen lesz például a Roguelike Adventure vagy a Rare Animal Rescue Station, szóval még azoknak is érdemes lehet kipróbálniuk az új verziót, akik már rongyosra játszották az eredeti játékot.

A Frostpunk: Rise of City a tervek szerint Androidra és iOS-re is megjelenik valamikor az év végén. A megjelenésre vonatkozó pontosabb információkat elvileg a NetEase Games május 20-án esedékes eseményén kapunk majd. Addig is érdemes lehet átböngészni a játék hivatalos oldalát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)