Hirdetés

Threes! - már ingyen, böngészőből is kombinálhatjuk a hármasokat

|

A számokat kombináló játékok lavináját elindító Threes!-t végre ingyen is játszhatjuk, ráadásul mobileszközök mellett a böngészőnkben is.

Hirdetés

A Threes! története talán az egyik legszomorúbb sztori a mobiljátékok világából: a minden szempontból zseniális logikai játékot csak nagyon kevesen ismerték meg, mivel a készítői eredetileg nem adták ingyen. Mindeközben a mind játékmenetében, mind művészi stílusában leegyszerűsített klón, a 2048 milliók kedvence lett, mivel fizetés nélkül telepíthették a telefonjukra.

Majdnem két évvel a Threes! eredeti megjelenése után viszont Asher Vollmer és Greg Wohlwend ingyenesen is elérhetővé tette a játékot, amit böngészőben itt tudtok kipróbálni. Ezentúl iOS-en és Androidon is letölthetünk egy ingyenes változatot, viszont ebben lesznek reklámok.

A készítők ezt egy Reddit-AMA kezdeteként árulták el, ahogy azt is, hogy egy hihetetlenül cuki plüsspárnát is készítettek a Threes! névadó kártyájáról, amit 2015 utolsó napján kezdenek árusítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)