Hirdetés

Star Wars: Rivals - új mobilos shooter jön

|

Már tesztelhető az új Star Wars játék, amiben fedezékből lövöldözhetünk rohamosztagosokra.

Hirdetés

A Star Wars: Rivals  működési elve, hogy karakterünk mindaddig a fedezék mögött kuporog, amíg be nem célozzuk az ellenfelet, vagy fedezéket nem váltunk. Többféle fegyvere/képessége lehet, amikkel szét kell kapnunk a hullámokban érkező ellent.

Ebben a verzióban az összes Star Wars-érát érintjük majd: játszhatunk hősökkel mindhárom időszakból, és rengeteg ismerős ellenféllel nézhetünk szembe. A játékban lesz egy küldetés alapú kampány, és valós idejű PVP is . Természetesen az egyes karaktereket nekünk kell összegyűjtögetnünk és fejlesztenünk, mint a többi hősközpontú F2P mobilos címben.

A játék jelenleg soft launch állapotban van, azaz egyelőre csak bizonyos régiókban (ezúttal Ausztráliában) tölthető le Androidra. Ha teljesen elkészül a játék, akkor világszerte elérhető lesz iOS-es és androidos készülékekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)