Hirdetés

Project Sword - mától Infinity Blade a neve, részletek

|

Az Epic káprázatos grafikával megáldott játékát átkeresztelték, valamint érdekes információkat közöltek vele kapcsolatban.

Hirdetés

Az Infinity Blade grafikájából mindenki kapott már egy kis ízelítőt az Epic Citadel formájában, így aki úgy gondolja, a játék nem olyan lesz, mint amilyennek a képeken láttuk, az gyorsan töltse le iPhone-jára, iPod Touch-ára, vagy iPad-jére az ingyenes techdemót!

Az Infinity Blade-ben ne is számítsunk arra, hogy plüssmackókat kell nevelgetni, kőkemény akció-RPG-t várhatunk az Epictől, akik a ChAIR Entertainmenttel közösen készítik a 2010. karácsonya környékén megjelenő alkotást. Akinek nem ismerős a ChAIR Entertainment neve, ők készítették az Xbox Live Arcadeon nagy sikert aratott Shadow Complexet. A játékot továbbra is az Unreal Engine 3 hajtja, lesz benne tapasztalati pont gyűjtögetés, szintfejlődés, többféle képesség, bár ezeket eleinte lehet nem is használjuk, lévén az állunkat keressük majd a padlón. "Több, mint egymillióan nyertek betekintést az Infinity Blade világába ingyenes appunk, az Epic Citadel segítségével, és hamarosan mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy játsszon első teljesértékű iOS készülékekre tervezett játékunkkal," - nyilatkozta Mike Capps, az Epic elnöke. "Az Infinity Blade-et a ChAIR gyönyörű külsővel látta el, és rendkívül szórakoztató, és kiválóan prezentálja a felsőkategóriás hordozható konzolon játszható játékokban rejlő lehetőséget." Tűkön ülve várjuk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)