Hirdetés

Pokémon GO - nálunk is élesedett az új keresőrendszer

|

A teljes Egyesült Államok és számos európai ország között hazánkban is aktiválták a Pokémon GO régóta várt és sokak által legfontosabbnak tartott frissítését.

Hirdetés

Már korában beszámoltunk róla, hogy a Pokémon GO fejlesztői több helyen is elkezdték tesztelni a játék új keresőrendszerét, melynek segítségével pontosan meg tudjuk nézni, melyik pokéstop közelében tanyázik a radarunkon megjelent zsebszörny. Nos, idáig tartott a tesztidőszak és olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mi lettünk az egyik első ország, ahol élesedett a rendszer.

A Niantic nemrég jelentette be, hogy immár az Egyesült Államok teljes területén, illetve több európai országban már most elérhető a megújított kereső. Gyorsan rá is néztem a telefonomra és széles vigyorral az arcomon konstatáltam, hogy hazánkban is működik már a friss pokémon-kereső. Mindössze annyi a dolgunk, hogy kiválasszuk a közeli pokémonok listájából azt a lényt, akit el akarunk csípni, ekkora pedig a térképünkön szépen megjelöli a játék, hogy melyik pokéstop közelében lakik őkelme. Ennyire egyszerű az egész.

Fájóan hosszú ideje várjuk ezt a frissítést, megérkezésével pedig már tényleg készen állunk az új lények érkezésére

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)