Hirdetés

Pokémon GO - megéri kimenni a hóba gyűjtögetni

|

Kevés Pokémon rajongónak van kedve ahhoz, hogy még a téli hidegben is kint kóboroljon, de aki még is kilépne az ajtón, az dupla jutalmakba részesül majd az év végéig.

Hirdetés

A harmadik éves karácsonyi Pokémon GO szezon hamarosan elkezdődik, és ezúttal két hétnyi ünneplés vár ránk. Az alkalomból érkező bónuszok négy naponta váltják majd egymást, így érdemes lesz figyelni a naptárat.

Hirdetés

A lényeg, hogy mindig legyen valami új izgalom a Pokémon világban, ezt pedig a következő, duplázó napokkal szeretné elérni a Niantic:

- December 18-22: Duplán jár a candy elfogásért vagy transzferért
- December 22-26: Dupla stardust jár elfogásért
- December 26-30: Dupla tapasztalati pont jár elfogásért
- December 30-Január 2: Dupla teljesítményű inkubátorok

Az esemény alatt a nap első megpörgetett PokéStoppjáért járni fog legalább egy inkubátor, gyakrabban esnek majd a 7km-es tojások, illetve Sinnoh pokémonokból is több járkál majd az utcákon. Az ünnepi madár pokémon, Delibird shiny változata is fel fog majd bukkanni, szóval érdemes vadászni.

A karácsonyi esemény december 18-tól január 2-ig tart. Jó vadászatot, öltözzetek melegen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)