Hirdetés

Paper Trail és még 4 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Netflix előfizetői két remek játékot is kapnak a héten.

Hirdetés

Még mindig a mobiljátékosok legjobb választása a Netflix előfizetés, ami továbbra is csak 2490 Ft havonta, de egyre több remek játékhoz kínál hozzáférést. Nem biztos, hogy ezek mindegyikét mobilon a legjobb játszani, így nagyon reméljük, hogy hamarosan lesz valami megoldás arra, hogy mindet kilőhessük tévére, de ajánlott kipróbálni az újdonságokat, mert van, ami kisebb képernyőn, érintős irányítással is remekül működik.

Ez a hét két újdonságot hozott a szolgáltatás kínálatába, elsősorban ezeket érdemes próbálgatni.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Paper Trail (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Aranyos, pihentető logikai játék a Paper Trail, amiben egy hajtogatott világban alakítunk egy egyetemistát, aki felfedezni indul. Szép, ötletes, gondolkodtató - ha ezeket szeretitek, adjatok neki egy esélyt!

További mobiljáték megjelenések

Capybara Friends (iOS, Android) - ingyenes

Katana Zero (iOS, Android) - ingyenes

Playing Kafka (iOS, Android) - ingyenes

Wuthering Waves (iOS, Android) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)