Hirdetés

Öt új játékkal bővül a Netflix kínálata, köztük az utóbbi évek egyik legjobb Sonicjával

|

Ha rendelkeztek Netflix előfizetéssel, akkor mindenképpen vessetek egy pillantást az újdonságokra.

Hirdetés

A Netflix szépen csendben nem csak a filmekre és sorozatokra vágyók, de a mobiljátékok iránt érdeklődők számára is csábítóvá vált. A szolgáltatás rengeteg kiváló alkotást ad extra költség, mikrotranzakciók és egyéb sallangok nélkül. Előfizetés birtokában olyan csodákat pörgethetünk, mint a Dead Cells, a Game Dev Tycoon vagy a GTA 3.

A streamingóriás ismét bővítette az egyébként is lenyűgöző csomagját, így most már mindenki élvezheti telefonjain a Sonic Mania Plust, ami az elmúlt évek legjobb Sonic játéka volt. A rajongók által készített 2D-s platformer mindent visszahoz, amit szerettünk a sorozat korai darabjaiban.

Hirdetés

A Sonic platformer mellett persze érkeznek még újdonságok, kezdve a Katana Zeróval, ami valamikor a közeljövőben érkezik. Május 14-én megkapjuk a Braid bővített verzióját, május 21-én pedig a Paper Trail című puzzle kalandot. Május 29-én a Netflix Stories: Virgin River zárja majd a sort.

Mindezeket a címeket extra költség nélkül, a játékokkal kompatibilis mobilkészülékeken élvezhetjük, függetlenül attól, hogy melyik előfizetési szintet választottuk. Ti kipróbáljátok majd valamelyiket?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)