Hirdetés

N.O.V.A. 3 - többjátékos mód trailer

|

A Gameloft kiváló FPS-szériájának legújabb részéből sem hiányozhat a többjátékos mód, amit most videón is láthatunk.

Hirdetés

Valószínűleg minden okostelefonnal rendelkező, a játékvilág iránt érdeklődő személy hallott már a N.O.V.A. szériáról, amely a Modern Combat sorozat mellett a másik legismertebb FPS széria Android és iOS platformokon.

Pont egy hete jelentette be a Gameloft, hogy készülget a harmadik rész, ami ugyancsak példaértékű lesz az eszközök erejét kihasználni kívánó fejlesztők számára. A N.O.V.A. 3 alatt szintén a Modern Combat 3-nál megismert motor mocorog, ami közel konzolos grafikát nyújt, de a fizika sem elhanyagolható. Erről mindenki megbizonyosodhat, aki megtekinti az alábbi, a többjátékos módot demonstráló mozgóképet. Új játékelemként megjelennek a járművek, melyet egyszerre akár ketten is befoglalhatnak: míg egyik játékos vezet, addig a másik a löveget kezeli. Nagyon emlékeztet minket egy Xboxos szériára, de tény, hogy okostelefonokon és táblagépeken hiány van a széria és a műfaj képviselőiből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)