Hirdetés

Van hivatalos Narcos játék, de nem biztos, hogy ki akarod próbálni

|

A zseniális Netflix sorozat megkapta a maga hivatalos játékfeldolgozását, de ez mondjuk egy olyan program lett, ami nélkül tudnánk élni.

Hirdetés

A Narcos egy Netflix sorozat, ami arról szól, hogy hogyan próbálták levadászni Pablo Escobart. Mind Escobar, mind üldözői szemszögéből is megtapasztaljuk az eseményeket. Egy csodálatos sorozat ez, tele gyilkolással, politikával árulással és drámával.

Egy ilyen cím megérdemelne egy tisztességes játékot. Mondjuk játékot kapott, de hogy mennyire tisztességes a feldolgozás, azt ítéljétek meg magatok.

A Narcos: Cartel Wars egy bázisépítős bohóckodás, ahol a sorozat főszereplőinek cuki verzióival találkozunk és háborút vívunk kartelekkel. Ha próbáltad korább a Clash of Clans bármelyik verzióját, akkor lényegében játszottál a Narcosszal is.

Még a műfajon belül is gyalázatos a teljesítménye a cuccnak, nemhogy felérne a címében hordozott sorozat zsenialitásához. Aki akarja, ingyen kipróbálhatja iOS-en vagy Androidon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)