Hirdetés

Nálunk is elstartolt a Google Play Pass

|

Havi előfizetési díjért cserébe számos játékot és alkalmazást elérhetnek az androidosok a Google Play Áruházból.

Hirdetés

Az Apple 2019 márciusában jelentette be és szeptember 19-én indította el világszerte előfizetéses szolgáltatását, az Apple Arcade-et, mellyel arra a problémára akart megoldást kínálni, hogy mobilon még az olcsóbb játékokért sem akarnak fizetni a felhasználók, annyira hozzászoktak a rengeteg ingyenes alkalmazáshoz.

Erre válaszul szeptember 23-án elstartolt a Google Play Pass, eleinte még csak az Egyesült Államokban, majd júliusban újabb országokban vált elérhetővé. Most ismét eljött a bővülés ideje, és ebben a körben már Magyarország is szerepel.

Hirdetés

Havi 1890 Ft-ért vagy évi 11499-ért több száz mobiljátékhoz és alkalmazáshoz férhetünk hozzá, köztük olyanokkal, mint a LIMBO, a Sorcery! sorozat, az 80 Days, a Thimbleweed Park, a Terraria, a Stardew Valley, a Monument Valley 1-2 vagy a Star Wars: KOTOR. Természetesen egyikben sincsenek hirdetések, és korlátlanul lehet őket élvezni. A kínálat hol bővül, hol fogy, de mindig találhatunk valami érdekeset. Ha androidos készüléketek van, irány a Play Store, tegyetek vele egy próbát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)