Hirdetés

Megjelent a legújabb Star Wars játék, és ingyenesen játszható

|

A free-to-play cím szépséghibája, hogy sajnos nem minden platformra érhető el.

Hirdetés

Már nézhető a Star Wars: Az akolitus első két epizódja a Disney+-on, aztán a nyár végét a Ubisoft újdonsága, a Star Wars Outlaws édesíti meg, szóval a rajongóknak nem lehet okuk a panaszra, a felhozatalt pedig bővíti egy másik videojátékos, de az Outlawsnál jóval kisebb volumenű alkotás is.

A Star Wars: Hunters című free-to-play móka a hordozható platformokat, azaz az Android- és iOS-készülékeket, valamint a Nintendo Switchet célozza meg, a projekt mögött pedig az a Zynga áll, amelynek meglehetősen nagy tapasztalata van mobilos alkotások fejlesztésében (többek között olyan alkalmazások kötődnek a nevéhez, mint a Farmville, a Merge Magic és a Words With Friends). 

Hirdetés

Legújabb művük egy, a Star Wars univerzumában játszódó TPS, amelynek létezéséről már régóta tudunk, és pár éve kisebb régiókban tesztelhető is volt. Egy 4v4 lövöldéről van szó, amely a galaktikus polgárháború eseményei után játszódik, és a - testreszabható - karakterek egy kompetitív műsor részeként mérkőznek meg egymással a Vespaara bolygó arénáiban, amik a franchise jól ismert helyszíneit tükrözik (mint például az ewokok faluja vagy éppen a Halálcsillag). 

Jelenleg három kaszt (Damage, Support, Tank), és 13 harcos (köztük Grozz, a wookie, az egyedi J-3D1 droid, a Sentinel nevű rohamosztagos, a sötét oldalt erősítő Rieve, valamint egy aranyos Jawa-csapat, akiket együttesen Utooniként emlegetnek) közül lehet választani. Most négy játékmód érhető el: a Squad Brawl (az első csapat nyer, aki 20 alkalommal eliminál valakit), a Dynamic Control (forgó irányítópontok elfoglalásáért megy a küzdelem), a Power Control (a legtöbb vezérlőpont megszerzése a cél) és a Trophy Chase (a csapatok célja a trófeadroid, TR0-F33 megtartása). 

Ti adtok neki egy esélyt, vagy eleve felejtős, mert mobiljáték?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)