Hirdetés

Magnetic Joe - Ingyenes iPhone játék hazai fejlesztőktől

|

Magyar fejlesztésű, ingyenesen letölthető iPhone/iPod Touch játék bemutatkozására került sor múlt hónapban.

Hirdetés

Magával ragadó innovatív játékmenettel és ingyenes letöltéssel csábítja leendő felhasználóit a hazai fejlesztők (Most Wanted Entertainment) keze munkáját dicsérő, iPhone/iPod Touch készülékekre frissen megjelent Magnetic Joe. Az AppStore kínálatában fellelhető játékban egy mágneses golyót kell eljuttatnunk a kijárathoz, de nem a szokásos módon. Az irányításhoz mindössze a képernyőt kell megérinteni a megfelelő pillanatban. Nem is gondolnánk, hogy mennyi lehetőség rejlik, ebben a viszonylag egyszerű mozdulatban.

 

magnetic_man.jpg
 

A Magnetic Joe nem demó, hanem egy ingyenes, teljes verziós játék. A játék 2006-ban jelent meg először mobiltelefonokra, s rögtön több előkelő díjat is kapott. A Magnetic Joe alapból 40 pályát tartalmaz, melyeket hamarosan továbbiak fognak követni frissítések formájában. A pályák végigjátszása sem jelenti a játék végét, hiszen lehet javítani a pályaidőkön, sőt az igazán ügyes játékosok beállíthatják vagy megdönthetik a fejlesztők időeredményeit is. Oldalakat írhatnánk arról, hogy a Magnetic Joe miért innovatív, miért magával ragadó, de inkább azt javasoljuk, töltsétek le és próbáljátok ki, mivel ingyenes, nincs vesztenivalótok! További információkat a játék hivatalos oldalán találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)