Hirdetés

Közel lehet már a Crash Bandicoot mobiljáték bemutatkozása

|

Twitteren kaptuk meg az első Crash Bandicoot mobilos teasert, kiderült a cím is.

Hirdetés

Frissítve: közben hivatalos lett, íme a trailer:

Korábban írtuk: Nemrég végre megmutatta magát a Crash Bandicoot 4: It's About Time, de nem ez az egyetlen, amivel a széria bővülni fog a közeljövőben, hiszen februárban már kiszivárgott a Facebookon, hogy készül egy mobiljáték, amelyet a Candy Crush Sagát fejlesztő King készít, de eddig nagyon sok mást nem tudhattunk róla. 

Hirdetés

Most a Twitteren kezd mozgolódni a bejelentésre váró cím, ugyanis a még korábban létrehozott Crash Bandicoot: On the Run névre keresztelt fiókra végre felkerült egy poszt egy rövid teaser képében. Szintén beszédes, hogy az On the Run mindösszesen két Twitter-felhasználót követ: a Crash Bandicootot és a Kinget.

Amíg a hivatalos bejelentésre várunk, érdemes átböngészni a Google Play által listázott terméklapot, mivel kiderül róla, hogy egy free-to-play endless runner lesz (a karakter folyamatosan fut, a játékos pedig akciókat hajt végre vele), amelyet bázisépítéssel és különböző craftolási opciókkal (mint a fegyverek és szérumok) dobnak majd fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)