Hirdetés

Harry Potter GO - ezt a Pokémon GO klónt azonnal játszanánk

|

Bár maga a játék nem valószínű, hogy elkészül, egy csapat videót készített arról, szerintük hogy nézne ki a Harry Potter világában játszódó Pokémon GO klón.

Hirdetés

Úgy tűnik a hír - mely szerint a Pokémon GO-val befutott Niantic következő játéka a Harry Potter GO lesz - hamisnak bizonyult, de ez nem tántorította el a Stargaze Media embereit, hogy trailert készítsenek az általuk megálmodott Harry Potter GO-ról.

A videóban a híres "Tekergők térképe" jelenik meg, mint a valós világ megfelelője, ezen a felületen sétálgat a talárt viselő avatárunk. Lehetőségünk van legendás állatokat elfogni, akárcsak a Pokémon GO-ban. Természetesen csapatot is kell majd választani, értelemszerűen a Roxfort házai adják az opciókat, így csatlakoztunk a Griffendél vagy akár a Mardekárhoz is. A Magic-Stopoknál híres vagy éppenséggel hírhedt varázslók és boszorkányok kártyáit tudjuk megszerezni.

Valószínűtlen, hogy el fog készülni a játék, de a videónak köszönhetően egy kis betekintést nyerhetünk, hogyan nézne ki, ha mégis. Ha pedig egyszer elkészül a játék, nem lepődnék meg, ha az alkalmazás elindításához a híres "Ünnepélyesen esküszöm, hogy rosszban sántikálok." mondatot kéne felmondani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)