Hirdetés

Fortnite - kamu az androidos bétára szóló meghívó

|

Ha esetleg te is azok közé tartozol, akiket meginvitáltak a Fortnite androidos bétatesztelésére vagy egy YouTubernél láttad a meghívót, ne dőlj be! Az Epic Games nem küldött semmi ilyesmit.

Hirdetés

Bár most mindenki a Fortnite legújabb szenzációjával, Thanosszal van elfoglalva, azért sokan várják a játék androidos kiadását is. Néhány csaló pedig pontosan ezt a kiemelt figyelmet használta fel a trükközésre. 

Hirdetés

A Game Revolution szedte össze, hogy számos YouTuber mutatott meg követőinek egy e-mailt, amit állítólag az Epictől kaptak: ebben meghívták őket a Fortnite Android bétájára. Első látásra a levél valódinak tűnt, azonban tüzetesebben megvizsgálva kiderült a turpisság, amit a fejlesztők közleménye tett egyértelművé, miszerint ők még csak hasonlót sem küldtek szét, ez csak egy adathalászatra szánt átverés. Vigyázzatok hát ti is az adataitokra, ne dőljetek be!

A Fortnite Mobile jelenleg csak iOS-re elérhető és bár készül az androidos változat is, az Epic Games egyelőre nem tűzött ki megjelenési dátumot, valamint azt sem közölte, hogy mikor számíthatunk a bétára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)