Hirdetés

Elindult az Apple Game Center - az almás gépek Xbox Liveja

|

Várható volt, hogy előbb-utóbb bekövetkezik...

Hirdetés

Elindul az Apple Game Center, amely voltaképp olyan az Apple játékoknak (iPod Touch, iPhone - Kivéve a 3G-t), mint a PlayStation Network a PS3-nak, vagy az Xbox Live az Xbox 360-nak.

Egyértelmű, amit már régóta sejtettünk - az Apple világdominanciára tör - elképesztő mennyiségű Apple "konzolon" futnak ma már játékok, amelyekben eddig főleg a szingli élet/játékélmény volt jelen. Mostantól lehet majd multiban is nyomni a történetet az Apple Game Center felhasználás segítségével, amely egyrészt képes az Apple konzolokat más játékosokkal összekötni, így lehet multizni azokban a játékokban, amelyek képesek erre, másrészt megőrzi az eredményeket, achievementeket, egyes játékok folyamatosan frissülő eredménylistáit - összehasonlításokat lehet végezni, ki hányadik egy adott játék világranglistáján stb...

Egyelőre még "csak" 20 játék támogatja az Apple Game Centert, olyanok mint Nanosaur 2, Flight Control, Field Runners, Farmville vagy például a Touchgrind - kezdetnek (első napra) ennyi elég is - valószínű, hogy a multi támogatása hamarosan szinte minden, erre képes játékban megjelenik majd.

A rendszer még nem tökéletes, bizonyos modelleket nem támogat egyelőre, azonban aki nem vette eddig komolyan az Apple-t, mint játékpiaci szereplőt, az gyorsan gondolja meg magát...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)