Hirdetés

Dead Rising - idén karácsonykor iPhonera és iPod Touchra is

|

A Capcom úgy döntött, hamarosan az Apple készülékek tulajdonosai is kipróbálhatják, milyen egy zombikkal teli plázában barangolni.

Hirdetés

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Dead Rising sorozat minden idők egyik legjobb zombis játékaival büszkélkedhet, így nagy örömünkre szolgál, hogy érkezik belőle egy kézikonzolos verzió is.

A Dead Rising iPhone és iPod Touch verziójában a főszereplő ugyan az első részből megismert Frank West lesz (a játék jó fogadtatása esetén egy másik játszható karakter is helyet kap majd), a történeten viszont változtattak némileg. A helyszín szintén egy pláza, és újfent rengeteg fegyver áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy az élőhalottak hadaiból halotthalottakat csináljunk. Ami különösen érdekes, az a közösségi hálózatok bevonása a játékba, ugyanis barátainkon függ, hogy halál esetén folytathatjuk-e az életet a már megszerzett PP-vel, vagy belünk is zombi váljon, melyet nem irányíthatunk, de az ő játékukban meg lehet majd ölni. Facebookon vagy Twitteren megjelenik egy üzenet, melyre rákattintva egy jelszót kapnak barátaink, amit saját játék példányukba bepötyögve újraéleszthetnek minket. Ha bizonyos idő múlva nem történik meg az újraélesztés, akkor kellemetlenül jártunk. A Dead Rising iPhone és iPod Touch verziója tehát tartogat érdekességeket számunkra, egy próbát mindenképp megér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)