Hirdetés

Atomic Escape és még 8 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Inkább szöknél egy házból, vagy szívesebben lennél egy retek, aki egyben apa is?

Hirdetés

Valószínűleg inkább a kalandjátékok miatt jöttek létre a szabadulószobák, mintsem fordítva, de most egyre több olyan kalandjáték készül (video- és társasjáték egyaránt), amiben fejtörők megoldásával, zárak feloldásával kell kijutnunk egy helyről. Ilyen e heti kiemeltünk is, de az alábbi listáról a Dadish 3D-t is figyelmetekbe ajánljuk, kellemes élmény retekapával kalandozni.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Atomic Escape (iOS, Android) - 1490 Ft / 699 Ft

Az Atomic Escape egy nem túl hosszú, de kétségtelenül szórakoztató játék, amiben egy házból kell megszöknünk fejtörők megoldásával. A No One Lives Forever esztétikáját idéző dizájnja önmagában megnyerő; akinek tetszik, az Agent A-t is próbálja meg.

További mobiljáték megjelenések

AeroMayhem PvP: Air Combat Ace (iOS, Android) - ingyenes

Aurora Hills: Chapter 1 (iOS, Android) - ingyenes

Dadish 3D (iOS, Android) - ingyenes

Eyka (iOS) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)