Hirdetés

A legröhejesebb hamis táblagép

|

Az amerikai hatóság őrizetbe vett egy férfit, aki üveglapból készített hamis iPadet - igen, még mindig van új a nap alatt, ha hamisításról van szó.

Hirdetés

A férfi által értékesített csomagok kicsomagolása során kiderült, a laptopok merevlemez és billentyűzet nélküli üres gépházak voltak, amelynek fedlapján ismert márkák logója szerepelt. Az iPadként eladni kívánt táblagépek valójában megfelelő méretű üveglapok voltak, amelynek szélei szigetelőszalaggal voltak körbetekerve, hátlapjára pedig az Apple ismert almás logóját ragasztották.

Nem meglepő a fenti történet annak tükrében, mennyire kelendők az iPadek, erről bővebben a Computerworld cikkében olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)