Hirdetés

A YouTube letiltotta a Star Wars paródiát, amiben még Mark Hamill is közreműködött (frissítve)

|

A Bad Lip Reading csapatának legújabb videóját szerzői jogok megsértése miatt vették le, pedig az állítólagos bejelentők ezt egyáltalán nem kérték.

Hirdetés

Frissítés: időközben a YouTube levette a tiltást, így már megnézhetitek a videót:

Korábban írtuk: A Bad Lip Reading csapata úgy készít fantasztikus videókat, hogy sokak által ismert jeleneteket szinkronizálnak újra. Legújabb alkotásuk egy Star Wars: Az ébredő Erő paródia lett volna, ha azt néhány órával a publikálás után le nem tiltja a YouTube.

A bejelentés állítólag a Dramatist Play Service-től érkezett, akik különböző ismert és feltörekvő írók műveit pulikálják és licenszelik. A rajongók természetesen azonnal nekik is ugrottak, a szervezet azonban értetlenül áll az eset előtt, ők ugyanis semmilyen bejelentést nem tettek. Ettől függetlenül többször elnézést kértek és megpróbálják elérni, hogy a YouTube visszavonja a tiltást.

Az anyagra egyébként legfejlebb a Lucasfilm vagy a Disney tarthatna igényt, azonban mivel a Luke Skywalkert játszó Mark Hamill is részt vett az epizód elkészítésében, elég valószínűtlen, hogy a stúdió verte volna ki a balhét. Remélhetőleg mihamarabb feloldják a tiltást, mert állítólag egy fantasztikus anyagról van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)