Hirdetés

Wonder Woman 1984 - hónapokat csúszik a premier

|

2019-ben már biztosan nem láthatjuk a Wonder Woman folytatását.

Hirdetés

Noha az idei San Diego Comic-Con látogatói már megnézhettek egy félkész előzetest a Wonder Woman 1984-ből, mi sajnos azóta sem láthattuk, és nem biztos, hogy a közeljövőben a Warner Bros. a közönség elé tárja. Most inkább durván eltolta a film premierjét. 

Hirdetés

Eredetileg 2019 novemberében mutatkozott volna be a 2017-es Wonder Woman folytatása, ám a kiadó úgy döntött, hogy 2020. június 5-re tolja át a bemutatót - ezt egyébként Gal Gadot jelentette be elsőként Twitteren, meglehetősen izgatottan, hiszen így a második rész három évvel az első után fog megjelenni. 

A THR információi szerint a csúsztatás hátterében az áll, hogy a Warner Bros. látta, mekkora siker volt az első Wonder Woman nyáron, ezért amikor esélyük nyílott rá, hogy nyárra tegyék a premiert, éltek vele. A Patty Jankins által rendezett folytatás így elfoglalta a Mark Wahlberg nevével fémjelzett The Six Billion Dollar Man helyét, amely átmenetileg eltűnt a kiadó naptárjából. Mi a véleményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)