Hirdetés

Trónok harca - újabb részletet olvashatunk a következő könyvből

|

Bár George R. R. Martin még mindig nem készült el a Winds of Winterrel, egy apró részletet megosztott a rajongók által régóta várt kötetből.

Hirdetés

A Trónok harca sorozat hatodik évadát már elkezdhették nézni a rajongók, viszont mivel az HBO-produkció és a könyvek sztorija különvált, A tűz és jég dala folytatását illetően továbbra is csak találgathatunk. Illetve egy kis részletet már most megismerhettünk Geroge R. R. Martinnak köszönhetően.

Az író ugyanis közzétett egy rövid részt az augusztusban megjelenő High Stakes című, Lovecraft-ihletésű horrorkötetből, viszont tudta, hogy a Winds of Winter elkészültét váró rajongóknak ezzel nem okozna sok örömet. Így a rövid westerosi epizódot, amit eddig olvashattunk Martin weboldalán, egy másik szövegre cserélte, amiben abba nyerhetünk betekintést, mi is történik majd Arianne Martell karakterével A tűz és jég dala még mindig készülő hatodik felvonásában. Ezt a szövegrészt egyébként néhányan már hallhatták, ugyanis az író több közönségtalálkozón felolvasta. A kapcsolódó blogbejegyzésben egyébként Martin megelőzte az összes pletykát azzal kapcsolatban is, hogy az új fejezet a könyv elkészültét jelentené. A poszt ugyanis az író hátán ülő majommal kezdődik, ami azt jelzi, még mindig folyik a munka.

Ti melyik szereplő könyves sztorijának folytatására vagytok a leginkább kíváncsiak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)