Hirdetés

Videó készít fel a R.I.P.D. - Szellemzsaruk folytatására

|

Ryan Reynolds és Jeff Bridges ezúttal kimaradtak a buliból.

Hirdetés

Robert Schwentke (Red, Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek) 2013-as képregényadaptációja nem zavart túl sok vizet akkoriban és azóta sem, de azért a jól ismert főszereplőpárosnak (Ryan Reynolds és Jeff Bridges) és a Men in Black stílusú koncepciónak köszönhetően elvoltak vele a nézők, így valószínűleg kevesen bánták volna, ha megvalósul egy hasonló hangulatú folytatás.

A második rész közel tíz évvel később el is készült, azonban a Universal 1440 Entertainment felelt érte, amely egyenesen arányos azzal, hogy otthoni megtekintésre szánják, nem pedig mozikba. 

Hirdetés

A R.I.P.D. 2: Rise of the Damned rendezését Paul Leyden (Chick Fight, Cleaners) vállalta el, az Andrew Kleinnel (MacGyver) közösen írt sztorijában a vadnyugat szó szerint találkozik a pokollal, és a világ megmentésének legnagyobb reménye Roy Pulsipher seriff (Jeffrey Donovan - Esküdt ellenségek, Minden lében négy kanál), aki az RIPD legújabb tisztjeként a túlvilági törvények betartatására esküdött fel. Roy azért csatlakozott a szervezethez, hogy újra láthassa a lányát és megoldja a gyilkosságának rejtélyét, ehelyett egy veszélyes démon megállítása szakad a nyakába, élők és holtak sorsa is tőle függ. Nézzétek meg, hogy micsoda őrületet tartogat az R.I.P.D.2:

A R.I.P.D. 2: Rise of the Damned digitális megjelenésére november 15-én számíthatunk, valamint ekkor jönnek a lemezes változatok (Blu-ray, DVD) is a tengerentúlon. A film egyébként már csak azért is érdekes lehet, mert dolgoztak rajta magyarok is, például Bede-Fazekas Máté (Halo), Koleszár István (Mentőexpedíció), Perei Gábor (Dűne) és Borbás Gergő (A tanár) is. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)