Hirdetés

Végre megérkezett a Rick- és Michonne-központú The Walking Dead spin-off sorozat előzetese

|

Ilyen lesz a hamarosan elrajtoló The Walking Dead: The Ones Who Live.

Hirdetés

Aki az anyasorozat befejezése után temette a The Walking Dead franchise-t, az korán gyászolt, az AMC ugyanis folyamatosan gyártja a mellékszálakat, mint amilyen a Maggie-re és Neganre koncentráló Dead City vagy éppen a Daryl Dixonra fókuszáló show, amihez már a 2. évadot is berendelték.

És nem merült feledésbe két másik közkedvelt karakter, Rick és Michonne közös története sem, a csatorna már több teasert is mutatott belőle, de egészen mostanáig kellett várnunk a teljes trailerre, amely végre leleplezi a The Walking Dead: The Ones Who Live eddig rejtegetett sztoriját is.

Hirdetés

A hivatalos leírás szerint Rick (Andrew Lincoln) és Michonne (Danai Gurira) egy másik világba kerülnek, amely a holtak és élők elleni háborúra épül. Elszakítja őket a távolság, a kérdés már csak az, hogy megtalálják-e egymást és azt, akik voltak, egy olyan helyen és helyzetben, amelyhez hasonlóval még soha nem volt dolguk.

A karakterek tehát nincsenek egyszerű szituációban, láthatjuk is, ahogy Rick egy lövedéket nyom a homlokához, és egy ponton felteszik neki a kérdést: "Ölni akar, vagy inkább meghalni?" Nézzétek csak: 

Lincoln és Gurira mellett felbukkan majd a sorozatban Terry O'Quinn (Lost - Eltűntek, Hawaii Five-O), Lesley-Ann Brandt (Lucifer, Spartacus - Vér és homok), Matthew Jeffers (New Amsterdam) és az a Pollyanna McIntosh (Vikingek: Valhalla, Middle-earth: Shadow of War), akinek karaktere, Jadis fontos szerepet játszott a The Walking Dead 9. évadában is.

A The Ones Who Live február 25-én debütál az AMC-n és az AMC+-on. Várjátok már? 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)