Hirdetés

Végleg elbúcsúzhatunk Néma Bobtól

|

Kevin Smith egy interjúban árulta el, hogy a legendás karaktert egyszer és mindenkorra kiírja a történelemből.

Hirdetés

Kevin Smith az elmúlt néhány évben a saját filmtrilógiáján dolgozott, melynek első két része immár ls is készült. A True North horrorkomédia első része az Agyar, amelyben Justin Long karakterét rozmárrá változtatja egy pszichopata, a második rész forgatását pedig idén nyáron fejezték be. Ebben Smith lánya, Harley Quinn Smith és Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp játszák a főszerepet.

A trilógia befejező része a Moose Jaws címet kapta, magát a sztorit pedig a Steven Spielberg féle A cápa (Jaws) inspirálta, azzal a fontos különbséggel, hogy ezúttal egy jávorszarvas lesz a középpontban. Smith nemrég adott egy interjút, amelyben a még képlékeny forgatókönyv státuszban lévő filmről beszélt. Ebből az interjúból derült ki, hogy [SPOILER] Néma Bob halálát az okozza majd, hogy megeszi egy jávorszarvas.

Smith valami olyan jelenetet akart, amely ledöbbenti a nézőket, akárcsak Quint halála A cápában. Ehhez vagy néma Bobot, vagy Jay-t kellett megölni. Amikor feldobta a témát Jason Mewes-nak, a színész elmondta, hogy ő még akar pár filmben játszani, úgyhogy Smith ne is gondoljon arra, hogy így írja ki a karaktert. Néma Bob tehát nem emelt fővel, hanem egy jávorszarvas szájában távozik a filmtörténelemből

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)