Hirdetés

Újra lenyomta az Avatar a Bosszúállók: Végjátékot, Zoe Saldana a legboldogabb

|

Ismét az Avatar lett minden idők legtöbb bevételt hozó filmje.

Hirdetés

Azt nem mondhatjuk, hogy az egyébként tehetséges Zoe Saldana Hollywood legnépszerűbb vagy legtöbbet foglalkoztatott színészei között van, viszont az tény, hogy minden idők két, legtöbb bevételt hozó filmjében egyaránt szerepelt: láthattuk őt mind a 2009-es Avatarban, mind a 2019-es Bosszúállók: Végjátékban.

Nagyon büszkén írt erről Instagramján, miután előbbi ismét átvette a vezetést, köszönhetően annak, hogy Kínában ismét a mozikba küldték.

Hirdetés

Pénteken kezdték el vetíteni a helyi filmszínházak, és két nap alatt 3,8 milliárd forintnak megfelelő bevételt hozott, így nagyjából 2,802 milliárd dollárnál jár az összeg. A Disney mondjuk mindenképp örül: a Fox felvásárlását követően az Avatar is hozzá került, a Bosszúállók: Végjáték pedig eleve nála volt, hiszen Marvel.

A fantasztikus BossLogic egy képet is készített az eseményhez, és még a Russo fivérek is megosztották.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)