Hirdetés

Újabb The Witcher animációs filmet készít a Netflix

|

Hatalmas siker volt a Nightmare of the Wolf, nem állnak le az alkotók.

Hirdetés

Tegnap nem unatkoztak a Vaják-rajongók, ha nézték a Netflix TUDUM show-t, és bár teljesértékű új előzetest nem kaptunk a The Witcher második évada kapcsán, de azért egy "út a második évadhoz" címszóval felvezetett trailer és két filmklipet azért kaptunk, illetve cseppet sem mellékesen egy új projekt is szóba került.

Kiderült ugyanis, hogy készül egy teljesen új animációs film, ami a Vaják: A Farkas rémálma (The Witcher: Nightmare of the Wolf) mozihoz hasonlóan ebben az univerzumban fog játszódni.

Hirdetés

Egyelőre nem lehet tudni, hogy konkrétan a Nightmare of the Wolf folytatásáról van-e szó, tehát Vesemir történetét szövi tovább a Netflix, vagy esetleg teljesen más irányba indulnak el, és új főhőssel mutatnak be egy újabb szeletet ebből a világból. Valószínűleg mindkét megoldásra meglenne a rajongói igény.

Remélhetőleg hamarosan több is kiderül majd az új animációs projektről, de a premierre teljesen bizonyos, hogy még jó sokat kell várni, 2022 végénél előbb teljesen felesleges lenne számítani rá.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)