Hirdetés

Újabb SpongyaBob spin-off indul Patrik főszereplésével

|

A Nickelodeon zöld lámpát adott a projektnek, ami a jelenlegi tervek szerint már idén elindulhat.

Hirdetés

Megvolt a hivatalos bejelentés: jön a The Patrick Star Show. A SpongyaBob legújabb spin-off szériája elvileg 2021. nyarán fog debütálni, és 2020. óta dolgoztak rajta zárt ajtók mögött. A sorozat egyébként egy szitkom lesz, és a címszereplő mellett még Patrik szüleire, testvérére és nagypapájára koncentrál majd.

Az epizódok alatt Patriknak egy beszélgetős műsora is lesz, amiben népszerűbb SpongyaBob karakterekkel dumál majd.

Hirdetés

A sorozat egy klasszikus, animációs széria lesz, így a vizuális stílusa nagyban hasonlít majd a SpongyaBobéra. Az első évad 13 részes lesz, és az epizódokat a Paramount+-on mindenki megtekintheti majd. A Nickelodeonnak egyébként ennél komolyabb terjesztési tervei vannak, de hogy más csatornákon mikor és hogyan fog felbukkanni, azt még nem tudni.

A Nickelodeon és a ViacomCBS keményen dolgoznak azon, hogy bővítsék a SpongyaBob világát. Hogy ez mennyire lesz kifizetődő, az majd a jövőben kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)