Hirdetés

Újabb Pókember spin-off készül, ezúttal egy latin-amerikai pankrátorral

|

Az El Muerto egy Puerto Ricó-i rapper főszereplésével készül a Sony-nál.

Hirdetés

Ti hallottátok már az El Muerto nevet? A karakter egy szupererővel rendelkező pankrátor a Pókember-univerzumban, akinek maszkja és képességei generációkon keresztül öröklődtek. Ahhoz azonban, hogy a névre méltóvá váljon valaki, bizonyítaniuk kell El Dorado ellen. Juan-Carlos Estrada Sanchez egyike volt az esélyeseknek, de képtelen volt legyőzni El Doradót, így az édesapjának, Marcus Estradának kellett feláldoznia magát, hogy megmentse a fiát.

Az apa tragikus halála után El Dorado tíz évet adott Juan-Carlosnak, hogy megerősödjön, újra megküzdjenek és kiérdemelje a jogot, hogy El Muerto legyen. Nem meglepő módon Pókemberrel is a pankráció miatt találkozik.

Hirdetés

A Sony Pictures úgy érezte, hogy a figurában van elég potenciál ahhoz, hogy egy filmet felhúzzanak rá, így bejelentették a következő Pókember spin-offot, az El Muertót. Ennek köszönhetően El Muerto lehet a Marvel első latin-amerikai karaktere, aki főszerepet kap egy élőszereplős filmben. Ahogyan azt Sanford Panitch, a Sony Motion Picture Group elnöke bejelentette a CinemaConon, a projekt 2024. január 12-én kerülhet a mozikba, és már azt is tudjuk, hogy ki fogja alakítani a címszereplőt. 

El Muertót a Bad Bunny művésznéven futó Puerto Ricó-i rapper, producer és pankrátor, Benito Antonio Martinez Ocasio fogja megformálni, aki egyike a Spotify leghallgatottabb zenészeinek. Bad Bunny számára nem idegen Hollywood világa sem, hiszen szerepelt a Halálos iramban 9-ben és a Narcos: Mexikóban is. A következő filmjében, a Bullet Trainben pedig olyan színészek oldalán bukkan fel, mint Brad Pitt, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson és Sandra Bullock.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)