Hirdetés

Új mozi nyílik a bezáró CINEMApink helyett

|

Nem marad mozi nélkül a MOM Park, ősztől egy másik üzemeltető várja a vendégeket sokféle vetítéssel.

Hirdetés

A nemzetközi színtér mellett nemrég itthonról is érkezett egy, a szórakoztatóipar (és azon belül a filmek) helyzetéről némileg borongós képet festő hír, amikor a héten egy budapesti filmszínház bezárásáról kellett beszámolnunk.

Szerencsére a Covid-19 közel sem kényszeríti térdre a mozizást a fővárosban, pár nappal később már arról írhatunk, hogy új menedzsmenttel, de  MOM Parkban továbbra is lesz lehetőségünk filmezni.

Hirdetés

Erről egy sajtóközleményt adott ki a Pannonia Entertainment, akik 2017. óta a Pólus Center vetítőhelyét is üzemeltetik, hamarosan pedig átveszik a stafétát a budai bevásárlóközpontban is. A leírtak szerint a mozitermekre egy mindössze néhány hétig tartó felújítás vár, azt követően pedig ismét szívesen látják a vendégeket. Ráadásul a blockbusterek mellett másfajta vetítésekkel is készülnek.

"(...) a legfrissebb premierfilmek mellett kibővített műsorkínálattal várja majd a közönséget. A tervek között szerepelnek eredeti nyelvű, feliratos premierfilmek és digitálisan felújított filmtörténeti klasszikusok is, valamint olyan speciális mozitartalmak, mint a színpadi produkciók - opera, balett, színházi előadás - moziközvetítései, rockzenei és komolyzenei koncertfilmek"

- írják, amiben nagy segítséget jelent, hogy anyacégük, a Pannonia Entertainment sok ilyen filmet forgalmaz. Kitértek arra is a közleményben, hogy kifejezetten iskolásoknak és gyerekeknek szóló programokat is terveznek. Az utóbbi években ez lesz a harmadik üzemeltető cég (a CINEMApink előtt Cinema City filmszínház is volt ugyanitt), reméljük, az ő próbálkozásuk időtállóbbnak bizonyul. Az mindenesetre borítékolható, hogy a streaming és a mozik között zajló, korántsem lefutott nemzetközi versengés valamilyen hatással lesz a hazai nagyvásznas filmvetítésre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)