Hirdetés

Új képeknek örülhetnek a Stranger Things-rajongók

|

Befutott pár fotó a Stranger Things 5. évadának forgatásáról.

Hirdetés

A Stranger Things társalkotója, Ross Duffer nemrég kulisszák mögötti fotókat posztolt a széria ötödik szezonjának jelenleg is zajló forgatásáról. Hatalmas revelációra ne számítsatok, de azért biztosan sokan fognak örülni az efféle morzsáknak is, amíg nem érkezik meg ténylegesen az új felvonás - vagy legalább annak egy érdemi előzetese.

Kis háttérinfó is érkezett, a Netflix X/Twitter-oldaláról ugyanis kiderült, hogy az első képen Steve Harrington BMW-je látható.

Hirdetés

A többi kép már nem annyira izgalmas, a forgatás apróbb pillanatai vannak rajtuk elcsípve.

Érkezett egy másik képes poszt is, de itt nagyon fontos kiemelni, hogy megint csak egy forgatási képről van szó, tehát ezt úgy nézzétek, hogy Sadie Sink és Caleb McLaughlin látható itt, nem pedig az általuk eljátszott Max és Lucas - mivel Max még mindig kómában van a sztori szerint, erre Ross Duffer külön is kitért.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezhet meg a Stranger Thing ötödik, egyben utolsó évada, de 2025 vége előtt nem igazán érdemes számítani rá. Sőt, az sem kizárt, hogy egészen 2026 elejéig kell rá várni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)