Hirdetés

Úgy tűnik, tényleg Liam Neeson lesz Frank Drebin fia, megvan az új Csupasz Pisztoly rendezője is

|

Liam Neeson mint viccesen bénázó rendőr? Barátkozunk a gondolattal.

Hirdetés

Mi a közös Leslie Nielsenben és Liam Neesonban? A monogramjukon kívül látszólag semmi, illetve hamarosan lesz még valami: mindketten Csupasz Pisztoly-film főszereplői. A sorozatból lett kultikus trilógiát ugyanis természetesen felélesztenék, hiszen nincs jövedelmezőbb a nosztalgiánál, a modernizált zsarufilm-paródiában pedig az ír színész játszaná Frank Drebin fiát, aki apja örökségét vinné tovább, természetesen hasonló komolysággal.

Ezt már tavaly óta pletykálják, februárban pedig maga Neeson is megerősítette. Igaz, a hír még mindig nem hivatalos, maga a reboot/folytatás ugyanis még nem kapott zöld utat, de a Deadline úgy tudja:

felkérték a Saturday Night Live-közeli, a Lonely Island elmebeteg videoklipjeit is készítő Akiva Schaffert, hogy rendezze meg a filmet, amely az eredeti Csupasz pisztoly, a Csupasz pisztoly 2 1/2 és a Csupas pisztoly 33 1/3 után a negyedik epizód lesz a sorozatban.

(A Csupasz pisztoly a (z)űrben című 2001-es borzalmat most hagyjuk, annak úgyis csak a magyar forgalmazó adta ezt a címet, amúgy semmi köze David és Jerry Zucker eredetijéhez).

Hirdetés

A Deadline szerint már Leslie Nielsen 2010-ben bekövetkezett halálakor elkezdték tervezni a folytatást, ám eddig nem lett belőle semmi. Az előkészületben lévő új film egyik producere a Family Guy alkotója, Seth McFarlane, aki többször dolgozott már együtt Neesonnal, az ő ötlete volt, hogy szerződtessék a nem éppen vígjátéki szerepeiről ismert akciósztárt. Hogy a színész mennyire (nem) vicces, arra talán a legjobb példa ez a jelenet a Life is too short című Ricky Gervais-sorozatból; igaz, itt a poén lényege éppen az, hogy mennyire merev és karót nyelt.

Aztán ki tudja, lehet, hogy épp emiatt működik majd az új Csupasz pisztoly. Leslie Nielsen azért nagyon hiányzik majd belőle.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)