Hirdetés

Úgy tűnik, mégsem a Madame Web színésznője állította, hogy a férfiak miatt bukott hatalmasat a film

|

Isabela Merced a Twitter/X felületén öntött tiszta vizet a pohárba.

Hirdetés

Nemrégiben befutott a mozikba a Madame Web, és bár már a korai kiritkák is aggodalomra adtak okot, mi azért titkon bíztunk benne, hogy legalább egy elfogadható, egyszer nézhető alkotással lesz dolgunk. Bármennyire is elszomorító, végül azonban beigazolódtak a félelmeink: a Madame Web tényleg a Sony eddigi legrosszabb képregényfilmje lett, ami a 2022-es Morbius tükrében különösen kiábrándító ó.

Természetesen a bevételi mutatók is ehhez igazodtak, így a világ szinte minden táján - beleértve hazánkat is - hatalmasat zakózott a film. A lelombozó eredmények láttán Sydney Sweeney inkább már viccesre vette a figurát, de akadtak azért olyanok is, akik csak addig kutakodtak, míg meg nem találták a tökéletes bűnbakokat, azokat, akik a Madame Web csúfos bukását okozták.

Hirdetés

Nemrégiben ugyanis arról számoltunk be nektek, hogy a filmben az Anya Corazont alakító Isabela Merced azt állította, csakúgy, mint a Ragadozó madarak és a Marvelek esetében, azon gonosz férfiak miatt lett bukás a Madame Web, akik nem bírják elviselni az erős és független női karaktereket. Érezhetően nagy port kavart a dolog, többen is kiakadtak a színésznő állításán, mígnem idővel hozzá is eljutottak a hírek.

Merced a Twitter/X felületén reagált a pletykákra, ahol érezhetően elég dühösen azt állította, soha nem nyilatkozott ilyet.

Egészen pontosan úgy fogalmazott:

"Én csak létezem, és az emberek közben hamis idézeteket terjesztenek?! És elhiszik őket?! Valódi forrás nélkül?! Leckéket kellene vennünk médiaműveltségből. Ez őrületes."

Hogy az eredeti források pontosan honnan is szedték azt, hogy Merced ilyet nyilatkozott, azt nem tudni. Ha valóban egy légből kapott dologról van szó, akkor teljes mértékben jogos a színésznő kiakadása. Állításával szemben eddig egyébként még egyik hírportál sem tudott kézzelfogható bizonyítékokat felmutatni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)