Hirdetés

Tudtad, hogy Tom Hanks majdnem meghalt ennek a filmnek a forgatásán?

|

Kevesen múlott, hogy Tom Hanks életét veszítse egy olyan sérülés miatt, amit a Számkivetett forgatásán szerzett.

Hirdetés

Tom Hanks és Robert Zemeckis rendező útjai nem egyszer keresztezték már egymást a múltban. Először az 1994-es Forrest Gumpban dolgoztak együtt, majd következett a 2000-es Számkivetett, a 2004-es Polar Expressz, a 2022-es Pinokkió, illetve az idén érkező Here. Közös munkáig közül valószínűleg egyiket sem kell külön bemutatni, híres alkotásokról van szó, számunkra viszont most kifejezetten a Számkivetett lesz fontos. Ez volt ugyanis az a mozi, amely forgatása közben Hanks életveszélyes állapotba került.

Már alapvetően sem beszélhettünk egy hétköznapi forgatásról, a munkálatok ugyanis két részre lettek osztva azért, hogy Hanks felszedhessen magára pár kilót, majd a szünet alatt leadja azokat és méretes szakállat növesszen.

Hirdetés

Nem töltötte persze tétlenül a hiátus időszakát sem, elég sokat olvasta valódi hajótöröttek naplóit, ami meglehetősen megrázó élmény volt számára - Zemeckis pedig közben lazán leforgatta a Temetetlen múlt című filmet. Aztán persze a terveknek megfelelően a forgatás újraindult, majd következett egy baleset.

Ennek kapcsán fogalmazott Tom Hanks úgy, hogy majdnem életét vesztette a Számkivetett forgatása alatt. Egészen pontosan egy elfertőződött seb juttatta kórházba, ahol három napot töltött el. Szerencsére az orvosok meg tudták még időben állítani a fertőzést, így nem lett komolyabb baja a színésznek, de megfelelő ellátás nélkül a vérmérgezés könnyen megölhette volna őt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)