Hirdetés

Trónok harca - új szereplő csatlakozik a hetedik évadban?

|

Ugyan a hetedik szezon lesz a Trónok harca utolsó előtti fejezete, ez nem zárja ki a lehetőségét új karakterek bemutatásának.a

Hirdetés

Watchers on the Wall jelentése szerint a vas szülötteinek egy újabb tagja csatlakozik a háborúhoz a hetedik évadban, akit Brendan Cowell játszhat majd. Egyelőre hivatalos megerősítés nincs, de nem alaptalan a gyanú.

A szivárgást követően Brendan ügynöksége minden Trónok harcával kapcsolatos információt törölt a színész oldalairól. Ha igazak a pletykák, akkor emberünk Harrag the Ironborn szerepében lép be a sztoriba, és a hetedik évad harmadik, negyedik és hetedik részeiben szerepel majd.

A Greyjoy háznak bizony elkél majd a segítség, és ha igaz a hír, akkor Harrag komoly szerepet vállal majd a család konfliktusainak lezárásában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)