Hirdetés

Trónok harca - szeptemberben kezdik forgatni az utolsó évadot

|

Másfél év múlva megtudjuk, mi lesz végül Westeros és családainak sorsa.

Hirdetés

Az elhalasztott forgatás miatt idén csak valamikor nyáron indul a Trónok harca új évada. Még nem sikerült minden jelenetet felvenni, előreláthatólag február végére tudják befejezni a munkálatokat.

Nem sokkal azután, hogy megtudjuk, hogyan folytatódik a Starkok, Daenerys, a Lannisterek, a Greyjoyok és más, szimpatikus családok kalandja (nem beszélve a másokról, akik jönnek, mint a cunami, és ismét felkavarnak mindent), a stáb újra összeáll, és szeptemberben nekifog a még rövidebb, csak hat részből álló 8. évad elkészítésének. Ezt a Davost játszó Liam Cunningham árulta el egy interjúban, aki szerint egyébként kiemelkedő lesz az új szezon, és az alapján, amiket eddig hallottunk (és amiket az elmúlt években láttunk), ezt még nyugodtan elhihetjük neki. Ha már most szeretnétek tudni, milyen eseményekre számíthattok, olvassátok el a kiszivárgott spoilereket, de csak saját felelősségre kattintsatok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)