Hirdetés

A Disney a Tron: Örökség folytatásán gondolkozik

|

Nemrég röppent fel a pletyka, miszerint a cég fontolóra vette, hogy a filmsorozatot trilógiává bővítsék egy harmadik epizóddal.

Hirdetés

Az 1982-ben elkezdett Tron sorozat második felvonására közel harminc évet kellett várni, de úgy tűnik, hogy a 2010-es Örökség alcímmel megjelent film folytatása már hamarabb érkezhet, ráadásul néhány részlet is kiderült róla.

A The Hollywod Reporter szerint Jared Leto játszhatja a főszerepet, aki legutóbb a Suicide Squadban alakította Jokert. Írókról és rendezőkről még semmi hír, de nagy valószínűséggel az Örökséget jegyző Justin Springer foglalhatja el ismét a produceri széket. Egyébként a harmadik Tron rész korábban már tervben volt, de 2015-ben úgy döntöttek a készítők, hogy jegelik a projektet.

Kíváncsian várjuk, hogy végül mi fog kisülni ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)