Hirdetés

Bajban van a Transformers sorozat?

|

Az Űrdongó spin-off biztonságban van, de a Paramount eltüntette a naptárjából a következő részt.

Hirdetés

Pár hónapja érkezett a hír, hogy a Bumblebee, azaz Űrdongó spin-offot követően a Paramount nem Az utolsó lovag eredetileg tervezett folytatásával fog foglalkozni, hanem egy teljesen új sorozatot kezdhetnek, vagyis kvázi rebootolják a Transformers franchise-t, méghozzá Michael Bay nélkül. Ezt később a Hasbro egyik illetékese cáfolta, hozzátéve, hogy nem kell aggódnunk a széria miatt, azonban a legújabb fejlemény mást mutat.

Hirdetés

A Variety jelentése szerint ugyanis a Paramount Pictures eltávolította a premiernaptárjából a Transformers 7-et, amelyet korábban 2019. június 28-ra tűzött ki és nem is határozott meg új dátumot. Sőt, a helyére egy Limited Partners című vígjátékot rakott Tiffany Haddish főszereplésével. 

A Hasbro brandmenedzserének nyilatkozata ellenére ez nekünk, kívülállóknak nagyon is azt jelzi, hogy rebootolhatják a Transformers szériát az idén decemberben debütáló Űrdongó film után. Ti mit gondoltok minderről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)